I ovog leta vrhunski provod u Straži kod Vršca - Way Of Life Festival

I ovog leta vrhunski provod u Straži kod Vršca - Way Of Life Festival

Autor :  mar 20, 2018

Muzički festival W.O.L.F 2018 (Way Of Life Festival) i ove godine krajem jula , biće organizovan nadomak Vršca u selu Straža (Spomenik prirode “Straža). Festival se zvanično organizuje u saradnji Gradom Vršac.

- Spremite se da kraj jula dočekate duboko u šumi , jer ćete i ove godine imati jedinstvenu priliku da slušate najbolje svetske trance Dj-eve, poručuju organizatori Festivala.

Netaknuta priroda, prelepa šuma, kampovanje i kupanje u bistroj reci Karaš, dodatno će učiniti ovaj festival neodoljivim za posetioce.

festival 2018 pripoda 20318 2018

Ekipa koja organizuje Festival, iako u prvi plan ističe vrhunski lineup, mislila je i na sve one aspekte koje festivalu daju duh čopora. 

Posetioce Festivala očekuje vrhunski provod, izuzetna produkcija i scenografija, kao i nastupi poznatih svetskih psytrance izvođača.

- Budite otvoreni za nova iskustva, zažmurite dok hodate po žici, vrištite dok se spuštate niz zipline, smejte se dok vam se telo izvija uz acrojogu , opustite se u chillzoni na holističkoj masaži. Spakujte kamperske rančeve, udobnu garderobu, povedite svoju decu jer ovo je festival koji okuplja i slavi zajedništvo, ljubav i prirodu. Podelite radost i svoju energiju na dancefloru, jer samo ovde možete da igrate kao da vas niko ne gleda, poruka je organizatora Way Of Life Festivala.

20318 festival straza vrs 2018 jul 203182018

Više o festivalu možete pogledati na OVDE ili FaceBook stranici Way Of Life Fest.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display