Novi filmovi u bioskopu Centra Milenijum

Novi filmovi u bioskopu Centra Milenijum

Autor :  mar 02, 2018

Ljubitelji kinematografije imaju priliku da u bioskopu Kongresno - muzičke dvorane Centra Milenijum pogledaju nova filmska ostvarenja .

Četvrtak 8. mart:

17:00 h - prikazivaće se 3D, animirani, sinhronizovani  film "PČELICA MAJA 2: MEDENE IGRE’’

Pčelica Maja, uz koju su odrasle mnoge generacije, u novoj uzbudljivoj avanturi za celu porodicu! Pčelica Maja se pojavila pre više od stotinu godina i ubrzo postala jedna od najčitanijih knjiga tog vremena, omiljena i kod odraslih i kod dece. Nakon prvog filma koji je oduševio publiku svih generacija, stiže nam nastavak medene priče. Majina je košnica i ovog puta prepuna uzbuđenja. Leto se završilo i stigao je predstavnik iz Buzztropolisa s važnom porukom za kraljicu. Hoće li njenu košnicu konačno pozvati na Medene igre?. Glumci koji su junacima u filmu ‘’pozajmili’’ svoje glasove: Mina Lazarević , Stevan Pjale, Milan Tubić, Jelena Jovičić, Jovana Stipić , Aleksandra Širkić, Peđa Damjanović, Nikola Vujović, Milena Predić, Marko Marković, Vladislava Vaca Đorđević, Jelisaveta Karadžić, Tomaš Sarić, Dimitrije Stojanović. Trajanje filma: 83 minuta.

19:00 h  - prikazivaće se mjuzikl/romansirana drama, ruski film "LED’’

Inspirisan istinitim dogadjajima, Led je emotivna priča  o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. Još od ranog detinjstva, Nadja je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši. Glumci: Aglaya Tarasova, Miloš Biković, Alexander Petrov, Mariya Aronova, Kseniya Rappoport, Yan Tsapnik …Trajanje filma: 113 minuta.

21:00 h - prikazivaće se mjuzikl/romansirana drama, ruski film "LED’’.

Petak 9. mart:

17:00 h - prikazivaće se 3D, animirani, sinhronizovani  film "PČELICA MAJA 2: MEDENE IGRE’’.

19:00 h - prikazivaće se mjuzikl/romansirana drama, ruski film "LED’’.

21:00 h - prikazivaće se drama, film "Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju’’

Оčajna zbog nesposobnosti lokalnih vlasti da uhapse počinioca ubistva njene kćeri, jedna majka ih lično izaziva u javnosti. GLUMCI: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Peter Dinklage … Trajanje filma: 115 minuta.

Cena ulaznice: 300 dinara.

Prodaja ulaznica (od ponedeljka 05.03.): Turistička agencija Millennium Travel (Poslovna kula Millennium).

Radno vreme: Radnim danima od 9 do 17 h, a na dan projekcija od 09 h do početka poslednje projekcije.

Informacije: 800 – 307 ,  www.millennium.rs  i  na društvenim mrežama.

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije