Robija za Lazina zbog 4 kilograma marihuane

Robija za Lazina zbog 4 kilograma marihuane

Autor :  nov 29, 2018

Apelacioni sud u Beogradu krajem oktobra odbio je sve žalbe i potvrdio presudu Višeg suda u Pančevu kojom je Branislav Lazin osuđen na tri godine zatvora zbog izvršenja krivično dela neovlašćena proizvodnja stavljanje u promet opojnih droga, objavio je portal 013info.rs. 

Viši sud u Pančevu u julu je osudio Branislava Lazina iz Vršca za ovo krivično delo i oduzeo mu opojnu drogue marihuana u ukupnoj količini od 3.939,35 grama, objavio je portal 013info.rs.

- Okrivljeni Branislav Lazin je oglašen krivim što je od tačno neutvrđenog dana sredinom 2016. godine zaključno sa 24. majem 2017. godine, u Vršcu, neovlašćeno proizvodio supstancu pod nazivom „kanabis“ i to tako što je tačno neutvrđenog dana od sredine 2016. godine kada je od prijatelja dobio opojnu drogu marihuanu u svežem stanju zajedno sa semenkama, istu razvrstao na listove, cvasti i stabljike, osušio je, prepakovao u odgovarajuću ambalažu koja je 24. maja 2017. godine prilikom pretresa njegove kuće od strane policijskih službenika pronađena i to delom u radionici, u zaključanoj fioci radnog stola upakovana u 3 plastične tegle ukupne količine 62,54 grama  neto mase cvasti i grana marihuane, a delom u pomoćnoj prostoriji u 4 PVC kese u zamrzivaču ukupne površine 2.416,42 grama neto mase listova marihuane, dok je u martu 2017. godine u bašti svoje kuće u Vršcu semenke psihoaktivne supstance konoplje koje je dobio od prijatelja zasadio u zemlju, u plastične kofe i kanistre i tako zasađene semenke, od kojih je niklo ukupno 490 biljaka, zalivao, negovao, sve dok policijski službenici nisu taj zasad otkrili, posekli, oduzeli uz potvrdu, osušili ukupno 1460,39 grama neto mase suve materije, deo je obrazloženja presude koju je doneo Viši sudu u Pančevu a potvrdio Apelacioni sud u Beogradu,  objavio je portal 013info.rs.

lazinosudjen2018ev

Izvor: 013info.rs , Foto: FB profil Branislava Lazina

Grad Vršac i Evršac Group doo zajedno sprovode projekat "Centar za javno informisanje građana – interes građanskog društva"

  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display