Hronika

Suprug bivše direktorke Vršačke pivare ranio lopova

apr 29, 2019
Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao prvi informativni vršački portal eVršac, noćas  oko dva sata, Vrščanin  D.D. , suprug nekadašnje direktorke Vršačke pivare Lj.D. , pucao je na D.J. (33) koji je zatečen je u krađi, u trafo-stanici u sklopu Vršačke pivare.

Vrščanin izgoreo u svom automobilu

apr 22, 2019
Kako redakcija prvog informativnog portala eVršac nezvanično saznaje Vrščanin B.G. tokom vikenda izgoreo je u svom automobilu. 

AUTOMOBIL UDARIO DETE na pešačkom prelazu u Vršcu

mar 21, 2019
Kako nezvanično saznaje prvi vršački portal eVršac, večeras oko 21 sat na uglu Sremske i Sterijine ulice, dogodila se saobraćajna nesreća , u kojoj je teško povređen dečak rođen 2003. godine.

Vršački carinici u vozu pronašli migrante među džakovima đubriva

mar 21, 2019
Vršački carinici su na železničkom graničnom prelazu Vršac, u saradnji sa službenicima železnice i graničnom policijom, u jednom od vagona teretnog voza pronašli 17 migranata.

Saobraćajni udes u Dvorskoj ulici

mar 15, 2019
Kako redakcija portala eVršac saznaje, danas nešto pre 12 časova, u Dvorskoj ulici dogodio se saobraćajni udes.

SVE MANJE DROGE U VRŠCU: Dileri jedan drugom razbijaju glave

mar 15, 2019
Dva dilera droge, posle razmirica oko međusobnih dugavanja i nezadovoljni jer robu više ne mogu da dopremaju do Vršca, došla su juče u fizički sukob u Dvorskoj ulici. Tom prilikom jednom od njih je razbijena glava, zbog čega se javio u Opštu bolnicu Vršac.

Privođenje zbog nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja i eksplozivnih materija

mar 13, 2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu identifikovali su i priveli pedesetjednogodišnjeg muškarca iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je  izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti, oštećenje i uništenje tuđe stvari i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Utoplila se devojčica stara dve godine

mar 12, 2019
Kako je potvrđeno prvom vršačkom informativnom portalu eVršac, danas oko 15 časova u Velikoj Gredi, utoplla se devojčica (rođena 2017. godine).
  1. Najnovije
  2. Najčitanije

Error: No articles to display